Black Friday... 

Liefste Juulz-klanten,

Je hebt er sowieso al van gehoord. Het geliefde 'Black Friday', een fenomeen dat is overgewaaid vanuit Amerika. Een dag, of ja een week ondertussen, waar veel mensen inmiddels naar uitkijken. Voor mij een dag/week met een dubbel gevoel. 

Vaak kan je kortingen tot -70% scoren. HOE dan, vraag ik me af? 
Hoe kan een bedrijf ineens 70% korting geven? Betaal ik dan normaal gezien altijd te veel voor alles wat ik koop? 

Als lokale ondernemer probeer ik altijd een eerlijke prijs voor mijn producten te vragen. Een prijs waarin nog nét ruimte is voor een korting, af en toe. Maar dit is dus geen prijs waar ik torenhoge kortingen op kan geven zonder zelf enorm veel verlies te lijden.  Als ik vaak & heel hoge kortingen zou geven, zou een groot deel van onze marge wegvallen. Die marge is er niet zomaar. Die hebben we nodig om onze vaste kosten te kunnen dragen maar ook om opnieuw te kunnen investeren in nieuwe, duurzame merken.

Eerlijk is eerlijk, grote Black Friday-kortingen zitten er bij mij dus niet in. En omdat ik zelf ook écht een bloedhekel heb aan
dat ik de ene week iets koop en dat het dan de week nadien ineens een stuk goedkoper is, heb ik besloten om Black Friday aan ons te laten voorbij gaan.

Op Black Friday doen we gewoon, net zoals alle andere dagen, ons uiterste best om jullie een fantastische shopervaring mee te geven.
Maar om diegene te bedanken die op die dag en in het weekend bij ons winkelen, versturen we je bestelling gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten bij aankoop vanaf €30 + je krijgt er nog een kleine attentie bij, ook leuk toch? Gebruik bij het afrekenen de code BLACK.
Kortingscode geldig van 26/11/2021 tot en met 28/11/2021. Niet geldig op eerder geplaatste bestellingen.

We houden allemaal van lokale winkels, laat ze dus alsjeblieft niet uitsterven... 
Weet dat er achter iedere lokale ondernemer een hardwerkende man/vrouw zit, die tot het uiterste gaat voor élke klant en waar geen enkele vraag te veel is.
Weet dat ik jullie graag met de glimlach verder help, dat ik graag advies geef bij twijfel & met veel liefde jullie bestellingen inpak.
Weet dat Juulz niet bestaat uit grote bedrijfsleiders die enkel op de cijfertjes letten en hoeveel omzet er wordt gedraaid.
Weet dat ik producten en merken inkoop omdat míjn buikgevoel zegt dat het oké is, ook al zegt mijn bankrekening soms iets anders. 
Weet dat wij, de lokale ondernemers, écht om jou geven! 

Liefs,
Joke | Juulz

© 2017 - 2022 Juulz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn momenteel op vakantie van 19/5 tot en met 6/6/2022. Je kan je bestelling plaatsen zoals normaal, maar je order wordt pas verwerkt na onze vakantie. Om het wachten iets aangenamer te maken, shop je tijdens deze periode met 15% korting. Gebruik bij het afrekenen de code VACAY22. Tot snel!