WaytoPlay! De flexibele autobanen. 
17/10/2018 - 14u33

Ja hoor, je las het goed! De flexibele autobanen van WaytoPlay kan je binnenkort ook vinden bij Juulz.

Verschillende ondergronden

De autobanen zijn gemaakt van rubber, hierdoor kunnen ze echt op elke ondergrond gebruikt worden. Zo kan je kind er gewoon binnen op de vloer mee spelen, maar ook op het gras, in het zand, in het water, in de sneeuw, ... Doordat ze gemaakt zijn van rubber, zijn ze eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Ze zijn bovendien ook erg duurzaam en bijna onverwoestbaar. ​De baandelen zijn langs beide zijden bedrukt en pas je eenvoudig in elkaar. 

        

Verschillende sets

Bij Juulz kan je een uitgebreid aanbod aan WaytoPlay autobanen vinden. 
Het merk voorziet verschillende samengestelde sets. Zo kan je een set kopen van 12, 16, 24 of 40 delen. Daarnaast zijn er nog een aantal uitbreidingssets om nog meer speelplezier te creeëren. 

Je kan eventueel beginnen met een kleine set, om te zien of jouw kindje het leuk vind om met de autobanen te spelen. Nadien zou je nog een extra set of uitbreidingsset kunnen bijkopen.
Misschien kent je kind WaytoPlay al en wil je meteen een grote set kopen? Dat kan natuurlijk ook. Deze zijn dan ook nog eens uit te breiden met de kleinere sets of de uitbreidingssets. 

Ook kan je de autobanen combineren met ander speelgoed. Zo kan je de 'regenboog blokken' of wobbel gebruiken als brug of tunnel, ... Je kan verkeersborden toevoegen om zo je kind op een speelse manier te laten kennis maken met de verkeersregels.

Je ziet het, er zijn enorm veel speelmogelijkheden met de WaytoPlay autobanen.

    

© 2017 - 2022 Juulz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn momenteel op vakantie van 19/5 tot en met 6/6/2022. Je kan je bestelling plaatsen zoals normaal, maar je order wordt pas verwerkt na onze vakantie. Om het wachten iets aangenamer te maken, shop je tijdens deze periode met 15% korting. Gebruik bij het afrekenen de code VACAY22. Tot snel!