Sinds enkele weken staat er een deel van de collectie van Tikiri online bij Juulz.
Wij worden er alvast helemaal enthousiast van!

Tikiri is geboren in Sri Lanka en is een merk waarvan de producten gebaseerd zijn op het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen.
Doordat alle producten van Tikiri worden geproduceert in Sri Lanka minimaliseert het merk zowel hun ecologische voetafdruk als hun impact op de omgeving. Etisch verantwoorde productie, is voor het merk heel belangrijk. Zo zorgen ze voor een betere en gezondere wereld voor de volgende generatie, nl. de kinderen. Voor al hun rubberen speelgoed gebruikt Tikiri uitsluitend natuurlijk rubber van de Hevea bomen. Dit is biologisch afbreekbaar, duurzaam en dus 100% milieuvriendelijk. 

  
 

De speeltjes zijn multifunctioneel en zien er nog eens super lief uit ook! 
Je kan ze gebruiken als bijtspeeltje. Doordat ze gemaakt  zijn van 100% natuurlijk rubber van de Havea bomen en gekleurd zijn met natuurlijk producten op waterbasis, moet je niet bang zijn als je kind de speeltjes in zijn mond steekt. Dit kan absoluut geen kwaad. 
De diertjes kunnen ook gebruikt worden als badspeeltje. Bij het ontwerpen werd er aan gedacht om geen gaatje in het speelgoed te voorzien. Zo kunnen ze veilig mee in bad genomen worden. Doordat er geen water en zeep in kan, krijgen bacteriën en schimmels de kans niet om zich te nestelen in het speeltje. Super handig toch? 
Je kan ze ook gebruiken als rammelaar. In de buik van de diertjes zit een belletje, wat een heel zacht en aangenaam geluid maakt. Ideaal dus voor de gevoelige baby-oortjes. 

 

 

© 2017 - 2022 Juulz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn momenteel op vakantie van 19/5 tot en met 6/6/2022. Je kan je bestelling plaatsen zoals normaal, maar je order wordt pas verwerkt na onze vakantie. Om het wachten iets aangenamer te maken, shop je tijdens deze periode met 15% korting. Gebruik bij het afrekenen de code VACAY22. Tot snel!